Broekhuis Rijs Advisering

Ruimtelijk Economisch Advies & Procesmanagement

Home Het Bureau

Het Bureau

Broekhuis Rijs Advisering is een sprankelend en ervaren adviesbureau op het gebied van distributieplanologie, ruimtelijk economische advisering en visieontwikkeling op commercieel vastgoed.

Het bureau is in 2005 opgezet door drs. Bert Broekhuis en mw.drs. Janny Rijs-Schuring.

Bert Broekhuis is bijna 10 jaar als ruimtelijk economisch adviseur werkzaam geweest bij het voormalige KNOV en MKB-Nederland. Daarna heeft hij bijna 10 jaar als oprichter/directeur gewerkt bij Droogh Trommelen Broekhuis. Bert werkt vanuit de vestigingslocatie Zuidhorn in Groningen.

Janny Rijs-Schuring, met als vestigingslocatie Limmen in Noord-Holland, heeft ruim 17 jaar praktijkervaring opgedaan op het terrein van ruimtelijk economische advisering binnen het bedrijfsleven, met name bij Ahold en Albert Heijn.

Medio 2005 hebben wij besloten onze expertise samen te brengen in het adviesbureau Broekhuis Rijs Advisering. Samen beschikken wij over een schat aan ervaring met politieke, bestuurs- en bedrijfsbesluitvormingsprocessen. Broekhuis Rijs Advisering koppelt een persoonlijke benadering aan een uitstekende locale kennis. Het uitvoeren van  onderzoek op met name het gebied van de distributieplanologie rekenen we tot de core business van ons bureau. Verder hebben wij uitgebreide ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van diverse centrum- en winkelconcepten.